Verzendbeleid

VERZENDBELEID
Verzendbeleid van MR. Refurb

Bij MR. Refurb streven we ernaar om uw bestelproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Hieronder vindt u onze verzendpolicy, die u informeert over onze procedures en verwachtingen met betrekking tot verzending en levering.

Verzending via PostNL

We maken gebruik van de betrouwbare diensten van PostNL om uw bestellingen veilig en efficiënt te verzenden. Enkele belangrijke punten met betrekking tot ons verzendbeleid zijn:

Fysiek Adres en Betaling: Voor verzending is een fysiek afleveradres vereist, evenals een voltooide betaling voor uw bestelling.

Verwerkingstijden: Bestellingen die online zijn geplaatst van maandag tot zondag vóór 16.00 uur worden de volgende werkdag verwerkt en verzonden. We streven naar een snelle afhandeling van uw bestelling.

Verwachte Levertijd: Onze geschatte levertijden variëren van 1 tot 2 werkdagen na verwerking van de bestelling. Houd er rekening mee dat deze tijden schattingen zijn en dat er geen rechten aan kunnen worden ontleend.

Handtekening bij Levering: Bij de aflevering van uw bestelling kan om een handtekening worden gevraagd. Sommige vervoerders laten geen pakketten achter zonder een geldige handtekening voor ontvangst. Zorg er daarom voor dat er iemand aanwezig is op het afleveradres die kan tekenen voor de ontvangst van uw bestelling.

We begrijpen het belang van een tijdige en onberispelijke ontvangst van uw bestelling. Onze verzendpolicy is opgesteld om een vlekkeloze levering te waarborgen, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de gereviseerde producten van MR. Refurb.

Indien u verdere vragen heeft over onze verzendpolicy of specifieke bezorgvereisten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn beschikbaar om al uw vragen en zorgen met betrekking tot uw bestelling en levering te beantwoorden.